Корист магнію для нервової системи.
Магній — це життєво важливий для нашого організму мінерал і макроелемент. Він бере участь у трьох сотнях біохімічних реакцій
Магній допомагає перетворювати їжу в енергію, синтезувати ДНК та білки, проводити нервові імпульси. За його участю серце б’ється рівно, м’язи скорочуються вчасно, кістки залишаються міцними
Дефіцит магнію підвищує ризик серцево-судинних захворювань, гіпертонії, остеопорозу і навіть діабету другого типу. Брак мінералу перешкоджає засвоєнню вітаміну D і призводить до низької концентрації кальцію у крові. Жінки стикаються з нестачею макроелементу частіше, ніж чоловіки
Регулярно вживайте продукти з високим вмістом магнію: шпинат, рукола, пекінська капуста, селера, «айсберг» листовий, мигдаль, кеш’ю, гарбузове насіння, банани, авокадо, курагу, родзинки, бобові і цільнозернові продукти. А також молоко та йогурти