Без зайвих інтриг скажемо, що пити до та під час споживання їжі не лише можна, а й треба. І ось чому 👇
Дата: 10.09.2024 13:04
Кількість переглядів: 17
Вода покращує травлення, запобігає здуттю та закрепам. Адже рідина допомагає подрібнювати часточки їжі та легше їм ковзати травним трактом.
Травлення неможливе без ферментів, для вироблення котрих необхідна вода, тому важливо регулярно поповнювати її запаси.
Зрештою пауза на попити — це момент, коли можна звернути увагу на сигнали голоду та насичення. Тому пиття допомагає не переїдати.
Тож пийте воду кімнатної температури невеликими ковтками на здоровʼя, і не лише під час їди
А більше інформації про те, що міф, а що правда про їжу та пиття