A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

Вітамін Д

Дата: 24.05.2024 14:15
Кількість переглядів: 42

На зображенні може бути: 1 особа, ліки та текст

Ми звикли вважати, що додатковий прийом вітаміну D необхідний тільки взимку, коли нам не вистачає сонячного світла. Та насправді є категорії людей, яким може бути показано приймати вітамін D навіть влітку!

🔬Численні дослідження однозначно вказують на те, що населення північних країн все ж таки відчуває певну нестачу цього вітаміну з травня до вересня.

🏋️‍♂️Спортсмени та спортсменки, які проводять багато часу у приміщеннях, особливо вразливі до дефіциту вітаміну D. Дослідження серед професійних танцюристів у Великобританії підтвердило, що навіть під час літніх місяців їхній рівень вітаміну D може бути недостатнім через обмеження перебування на сонці.

🤰Вагітні жінки потребують додаткової уваги до свого раціону, оскільки недостатність вітаміну D може негативно впливати на розвиток плода.

🌞Проведене в Північній Польщі дослідження показало, що навіть у літні місяці пацієнти із захворюваннями щитоподібної залози можуть страждати від недостатнього рівня вітаміну D.

💊Регулярний прийом дієтичних добавок з вітаміном D допомагає полегшити синдром подразненого кишечника, і це доведено науково!

🩺У будь-якому разі перед прийомом дієтичних добавок обов’язково треба проконсультуватися з лікарем.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень