A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

Всесвітній день здорового робочого середовища

Дата: 29.04.2024 12:03
Кількість переглядів: 5

Подія 28 квітня - Всесвітній день здорового робочого середовища

Завжди дивіться на речі з іншого боку: оптимізм допоможе вам прожити довше. Якщо ви працюватимете по 40 годин на тиждень до 65 років, то за все життя ви відпрацюєте трохи більше 90 000 годин. Промислова революція дала змогу людям працювати довше і цілий рік і робота більше не диктувалася порою року і природним освітленням!

На думку медичних експертів, ключ до гарного здоров'я лежить у збалансованому житті, що включає правильне харчування, достатній відпочинок і регулярні фізичні вправи, щоб протистояти сидячому способу життя, настільки поширеному в сучасному суспільстві.

Всесвітній день охорони праці, який щорічно відзначається 28 квітня, покликаний сприяти приверненню уваги до запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням у всьому світі. Це кампанія з підвищення обізнаності, покликана привернути увагу міжнародної громадськості до масштабів проблеми і до того, як просування і створення культури безпеки і здоров'я може допомогти знизити кількість смертей і травм, пов'язаних з роботою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень