A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

Вакцинація – це один з елементів безпеки українців

Дата: 29.04.2024 12:01
Кількість переглядів: 17

Фото без опису

24 квітня 2024 року в прямому ефірі радіо Накипіло завідувач відділення імунопрофілактики державної установи “Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Максим Фокін наголосив, що в умовах великої війни імунізація — чи не найбільш ефективний метод убезпечити себе та своїх дітей від тяжких захворювань та їхніх наслідків. Медики говорять, що у воєнний час зазвичай зростає ризик розвитку й поширення різних інфекцій.

Крім цього, нагадав про перелік обов’язкових щеплень, які входять до національного Календаря щеплень, важливість дотримання термінів вакцинації та звернув увагу, що низьке охоплення щепленнями населення області може стати причиною спалахів інфекційних хвороб в регіоні.

Під час інтерв’ю запросив усіх охочих відвідати заходи, які проводяться в рамках Всесвітнього тижня імунізації в Харківській області. Звернув увагу, що під час заходу “Дні любові до вакцинації” на площі Привокзальній, 1 можна отримати щеплення, які включені до Календаря щеплень, та проти COVID-19.

Посилання на інтерв’ю: https://radio.nakypilo.ua/podcast/vakczynacziya-cze-odyn-z-elementiv-bezpeky-ukrayincziv/.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень