A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

Лікування пацієнтів із гематологічними захворюваннями

Дата: 19.04.2024 13:52
Кількість переглядів: 3

На зображенні може бути: текст «#ПМΓ_2024 ЛИКУВАННЯ ΤΑ СУПРОВИД ПАЦИЕНΤИВ 13 ГЕМАТОЛОГΙЧНИМИ" ΤΑ ОНКОГЕМАТОЛОГΙЧНИМИ пиЛ ЗАХВОРЮВАННЯМИ: лабораторнй та нструментальн дослдження специальна медикаментозна терапия захворювання i3 забезпеченням проведення Tepanii супроводу л.кування методом еферентной Tepanii та/або i3 застосуванням аферезу клитИН кри забезпечення компонентами та препаратами KpoBi направлення ациенτίв на реабил.тацίю чи пал.ативну медичну допомогу Национальна служба здоров'я Украйни»

Лікування пацієнтів із гематологічними захворюваннями покривається Програмою медичних гарантій. Вартість медичних послуг медзакладу оплачує Національна служба здоров’я України за пакетом “Лікування та супровід пацієнтів з гематологічними та онкогематологічними захворюваннями в стаціонарних та амбулаторних умовах”.

✅ Лікування гематологічних та онкогематологічних захворювань безоплатне у всіх медзакладах України, які мають договір із НСЗУ за відповідним пакетом, незалежно від місця реєстрації пацієнтів. Таких медичних закладів 65, з них 6 у Дніпропетровській області, по 4 у Закарпатській, Кіровоградській, Полтавській та Харківській областях.

🏥 Знайти адреси цих лікарень та онкоцентрів допоможе дашборд НСЗУ “Укладені договори про медичне обслуговування населення за програмою медичних гарантій” (у фільтрах оберіть потрібний регіон та потрібну групу послуг за назвою пакету) або наш контакт-центр за номером 16-77. Оператор підкаже найближчий медзаклад із договором.

Для пацієнтів із підтвердженим гематологічним або онкогематологічним захворюванням та пацієнтів у клініко-лабораторній ремісії безоплатними є наступні медичні послуги:

📌 діагностика та лікування;

📌 проведення лабораторних досліджень (розгорнутий клінічний аналіз крові на автоматичному гематологічному аналізаторі; цитоморфологічне дослідження клітин крові, диференційований підрахунок лейкоцитів (лейкоцитарна формула), підрахунок кількості ретикулоцитів, біохімічний аналіз крові, коагуляційний гемостаз, визначення рівня та типу нормальних імуноглобулінів IgG, IgA, IgM в сироватці крові, проточна цитофлуориметрія аспіратів кісткового мозку та/або клітин периферичної крові, патоморфологічні, цитологічні та інші дослідження);

📌 інструментальні дослідження (ЕКГ, МРТ, рентген, КТ, ендоскопічні дослідження, УЗД тощо);

📌 проведення спеціальної медикаментозної терапії захворювання із забезпеченням проведення терапії супроводу;

📌 лікування методом еферентної терапії та/або із застосуванням аферезу клітин крові;

📌 цілодобове лікарське спостереження та медсестринський догляд в стаціонарі;

Повний перелік послуг – на сайті НСЗУ в розділі “Вимоги ПМГ 2024” (п. 16).

❗️Зверніть увагу, що пацієнти, яким вже підтверджено діагноз та пацієнти у клініко-лабораторній ремісії можуть проходити лікування та обстеження як амбулаторно, так і в стаціонарі.

📌 Щоб отримати безоплатні медичні послуги за пакетом “Лікування та супровід пацієнтів з гематологічними та онкогематологічними захворюваннями в стаціонарних та амбулаторних умовах”, необхідно мати направлення сімейного лікаря, терапевта, педіатра або лікуючого лікаря.

📌 Також підставами надання безоплатних послуг із лікування та супроводу пацієнтів із онкогематологічними захворюваннями є переведення з іншого медичного закладі чи клінічного підрозділу лікарні, доставлення бригадою екстреної медичної допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень