Корисна їжа доступна кожному.
Три поради, щоб зробити свій раціон збалансованим не за всі гроші світу
Зберігайте собі та діліться цим дописом із друзями!
Вибирайте локальні продукти. В зимовий сезон будуть актуальними буряк, ріпа, морква, білокачанна капуста, гарбуз, а також груші та яблука.
Звертайте увагу на сезонність. Такі продукти доступніші та смачніші. Взимку на полицях легко знайти апельсини, банани, мандарини, хурму й ківі.
Знаходьте доступні суперфуди. Насіння льону, волоські горіхи, гарбузове насіння, шипшина — все це продукти з високою концентрацією корисних речовин.
Та пам'ятайте, що користь продуктів визначає не ціна або країна походження.
Дізнавайтеся більше про сезонні продукти та їхню користь на znaimo.gov.ua/mif-pro-dorohu-ekzotyku