A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

5 ключів харчової безпеки

Дата: 16.10.2023 14:01
Кількість переглядів: 6

5 ключів безпеки м

Їжа суттєво впливає на здоров’я: здорова і безпечна  може його покращити, а шкідлива і неякісна – сильно підірвати.

Здорове харчування у кожній родині  має починатись з виконання правил безпечного харчування. Хоча більшість існуючих в природі мікроорганізмів не викликає ніяких хвороб, все ж багато з них є небезпечними для людей.  Простий дотик до них здатен перенести їх у продукти і спричинити харчові захворювання та отруєння.

Всесвітньою організацією охорони здоров’я визначено п’ять основних ключів  харчової безпеки, яких необхідно дотримуватись, щоб запобігти інфекційним захворюванням, фактором передачі яких можуть бути харчові продукти. Використовуйте їх! Ваше  здоров’я залежить від вас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень