A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

12 правил здорового раціону.

Дата: 15.09.2023 13:41
Кількість переглядів: 23

На зображенні може бути: текст

Здорове харчування – це фундамент міцного здоров’я. Воно допомагає підтримувати нормальну вагу, міцний імунітет, запобігати захворюванням серця, цукровому діабету та іншим хронічним хворобам.

💚 На щастя, перейти на здорове харчування нескладно і це не потребує значних обмежень.

Зібрали для вас 12 простих кроків, які допоможуть харчуватися здоровіше👇 Напишіть у коментарях, що з цього ви вже застосовуєте у своєму житті.

На зображенні може бути: текст «діемо для здоров'я украно-ниленцарсынни.пр He пропускайте снданок намагайтеся сндати в першу годину псля прокидання, a впродовж дня робити 1-2 здорових перекуси, якщо вдчуваете голод. i̇жте повильно витрачайте на прийом ¡жİ 20-30 хвилин, a на перекус не менше 10 хвилин. не вi̇дволкайтесь пд час ¡жİ на гаджети чи книжку, аби не 3 ёсти забагато. He плутайте емоци" 3 голодом якщо дуже хочеться солодощв, дозвольте собі маленьку порцю або 3 жте фрукт чи випийте води.»

На зображенні може бути: текст «діемо для здоров'я пийте звичайну воду без смаку, орентуючись на вдчуття спраги. A от фруктового соку краще пити не бльше склянки на день BİH мстить багато простих вуглеводв. вживайте не бльше 10 чайних ложок цукру, a краще менше. цукор € не лише в солодощах, a напоях τα деяких продуктах, якi̇ ми не сприймаемо як солодк. ёжте менше оброблених продуктв готових соусів, консервв, копченого, ковбаси, сосисок, паштетв. вони мстять забагато солі й жиру.»

На зображенні може бути: текст

На зображенні може бути: текст «діемо для здоров'я обирайте цльнозерновий хл.б хлбци. макарони твердих copTiB пшеници, a рис нешлфований. не розморожуйте продукти за KİMHaTHOϊ температури. краще покласти ix на полицю холодильника, a приготовани страви не тримати поза холодильником понад дв години.»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень