A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

Промоції здорового способу життя та профілактики неінфекційних захворювань

Дата: 12.09.2023 10:30
Кількість переглядів: 9

IMG_20230908_084137 — копия

З метою промоції здорового способу життя та профілактики неінфекційних захворювань під керівництвом Харківської районної філії Харківського обласного центру контролю та профілактики хвороб 08.09.2023 року організовано та проведено заходи для мешканців Пісочинської та Височанської  ОТГ.

Під час заходу медичні працівники НКП “ЦПМД Харківського району” надавали населенню ОТГ різноманітні медичні послуги, а саме: вимірювали артеріальний тиск,  визначали рівень глюкоз в капілярній крові, визначали індекс маси тіла та надавали рекомендації щодо здорового харчування та рухової активності.

Працівниками філії проводились бесіди щодо залучення громадян до фізичної культури та спорту, акцентувалась увага на важливості рухової активності для дорослих та дітей,  а також роздавались інформаційні матеріали з комплексом вправ для зміцнення основних груп м’язів. Проводилась роз’яснювальна робота серед курців щодо їх заохочення позбутись залежності від тютюну та алкоголю.

Також проводились бесіди щодо профілактики інсульту та були роздані населенню інформаційні бюлетені з першими ознаками хвороби. При проведенні бесід приділялась особлива увага алгоритму дій у разі виявлення ознак інсульту у оточуючих. Наголошувалось на необхідності проходити регулярні профілактичні обстеження  у сімейного лікаря (1-2 рази на рік).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень