A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

#Вітаємо зі Всесвітнім днем сімейного лікаря!

Дата: 19.05.2020 11:57
Кількість переглядів: 227

Сьогодні в Всесвітній день сімейного лікаря головний лікар Орлова Марина та головна медична сестра ЦЕТРУ Коляда Вікторія долучилися до благодійного донорського руху #Червона_лінія_життя Харкіського обласного центру заготівлі та переробки плазми «Харків-Плазма». 
Дуже символічно саме в день привернути увагу до такої важливої теми як #донорство. Сьогодні кожен охочий може допомогти популяризувати культуру донорства і долучитися до порятунку життів.В Україні близько 70% донорів здають кров лише один раз. Цього недостатньо, щоби забезпечити потребу та допомогти всім, кому потрібна кров. Кожна здача крові дуже важлива, а будь-яка група крові потрібна щодня.

Користуючись нагодою хочемо висловити безмежну вдячність за любов до обраної професії сімейним лікарям  нашого ЦЕНТРУ!
Нехай здійсняться всі Ваші задуми, а віра й оптимізм завжди залишаються з Вами!
Бажаємо Вам щастя, радості, міцного здоров’я, миру, тепла і затишку в Ваших оселях, поваги і порозуміння від пацієнтів! Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею!



Коментарі:

Ольга Ісаченкова
2020-05-19 12:12:53

З днем сімейного лікаря від щирого серця вітаю! Бажаю не тільки дбати про здоров’я оточуючих, а й берегти своє. Нехай довге життя обдарує Вас щасливими моментами і приємними спогадами, розумінням і вдячністю людей. Успіхів у Вашій справі і гарного настрою!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень