A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

13 травня буде припинено роботу карантинного блокпосту у селі Високопілля

Дата: 13.05.2020 07:24
Кількість переглядів: 128

Таке рішення 12 травня було прийнято на засіданні місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Враховуючи, що епідеміологічна ситуація у даному населеному пункті покращилась, нових спалахів хвороби не зафіксовано і наразі з дев`яти захворілих жителів с. Високопілля  семеро   вже одужали, членами місцевої комісії одноголосно було прийнято рішення щодо припинення роботи карантинного блокпосту  на в`їзді-виїзді з с. Високопілля з 13 травня 2020 року.

Голова районної державної адміністрації Юрій Аксьонов подякував лікарям районної ланки та усім причетним службам за оперативність та  злагоджені дії, які вживались щодо недопущення поширення захворюваності на COVID-19 у с. Високопілля, наголосивши при цьому, що загроза від хвороби жодним чином не знята з порядку денного, а тому була і залишається головна вимога – чітке  дотримання усіма мешканцями району рекомендацій, визначених постановою № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Джерело: http://valky-rda.kh.gov.ua/news/206/73893

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень