A A A K K K
людям із порушенням зору

КНП "Валківський центр первинної
медико-санітарної допомоги"

Новини

ЗАРАЗИТИСЯ COVID-19 МОЖНА НАВІТЬ ВІД ЛЮДИНИ, У ЯКОЇ ЗАХВОРЮВАННЯ ПРОТІКАЄ БЕЗСИМПТОМНО

У багатьох заражених COVID-19 є лише незначні симптоми ГРВІ. Особливо це характерно для ранніх стадій захворювання. Новим коронавірусом можна заразитися від людини, яка має лише незначний кашель, а в іншому не відчуває себе хворою.

13:36 22.05.2020

МАЛЯРІЯ: ЩО ВАРТО ЗНАТИ І ЯК УБЕРЕГТИСЯ

У Харкові зареєстровано завізний випадок малярії. Двадцятидворічний студент приїхав в Україну 3 вересня минулого року. Перші симптоми з’явилися ще 9 травня: студент відчув слабкість, біль у горлі, температура тіла підвищилася до 37°С. 

11:26 22.05.2020

Зі святом, з Днем вишиванки!

Зі святом, з Днем вишиванки! Бажаємо, щоб українська вишиванка щодня охороняла Вас, щоб благословляла на щасливе життя! Українські традиції – одні з найкрасивіших в світі. І в наших з Вами силах поширити їх, розповісти про них всьому світові. Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи!

10:09 21.05.2020

#Вітаємо зі Всесвітнім днем сімейного лікаря!

Сьогодні в Всесвітній день сімейного лікаря головний лікар Орлова Марина та головна медична сестра ЦЕТРУ Коляда Вікторія долучилися до благодійного донорського руху #Червона_лінія_життя Харкіського обласного центру заготівлі та переробки плазми «Харків-Плазма».  Дуже символічно саме в день привернути увагу до такої важливої теми як #донорство. Сьогодні кожен охочий може допомогти популяризувати культуру донорства і долучитися до порятунку життів.В Україні близько 70% донорів здають кров лише один раз. Цього недостатньо, щоби забезпечити потребу та допомогти всім, кому потрібна кров. Кожна здача крові дуже важлива, а будь-яка група крові потрібна щодня.

11:57 19.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень